Ajuntament de Santa Bàrbara
identitat planera
Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres

Portada > Noticies

Noticies


Regidoria de Medi Ambient
SETMANA EUROPEA DE L’ENERGIA SOSTENIBLE A L’SMARTCENTRE

SETMANA EUROPEA DE L’ENERGIA SOSTENIBLE A L’SMARTCENTRE

Un any més, l’Ajuntament de Santa Bàrbara s’ha sumat a la Setmana de l’Energia, que s’ha celebrat la setmana del 19 al 25 de juny, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica.

Regidoria de Serveis Socials
CLOENDA DE LES ACTIVITATS INFANTILS

CLOENDA DE LES ACTIVITATS INFANTILS

Com ve sent habitual, el passat dissabte, 10 de juny, coincidint amb les Jornades Culturals Infantils, es va realitzar l’última activitat infantil de la temporada consistent en un taller de jocs i jocs d’aigua.

Regidoria de Noves Tecnologies
FINALITZEN LES ACTIVITATS FORMATIVES A L’SMARTCENTRE

FINALITZEN LES ACTIVITATS FORMATIVES A L’SMARTCENTRE

Des del mes de setembre i fins al mes de juny, un total de 87 usuaris han participat en les activitats formatives a l’Smartcentre de Santa Bàrbara. Un dels objectius principals del nostre punt TIC és oferir un espai a la ciutadania on poder fer ús de les noves tecnologies i on poder iniciar-se en el món de les TIC, és per això que al llarg de l’any organitzem cursos de formació i cursos d’iniciació per a tots els col·lectius i per a totes les edats.

Regidoria d’Ensenyament i Regidoria de Serveis Socials
UN ALTRE CURS DE CATALÀ FINALITZAT

UN ALTRE CURS DE CATALÀ FINALITZAT

Un any més, es va fer entrega dels certificats d’assistència a l’alumnat dels cursos de català per a adults del curs 2016-2017. Continuant amb la metodologia d’anys anteriors, a més de les classes dins a l’aula, s’han fet sortides per l’entorn de la localitat.

Regidoria de Cultura
I JORNADES CULTURALS INFANTILS

I JORNADES CULTURALS INFANTILS

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, per primera vegada s’han organitzat unes Jornades Culturals Infantils, aquestes s’han portat a terme entre el 5 i el 10 de juny, i on hi ha hagut activitats relacionades amb la cuina, tallers, teatre, exposicions, música, titelles, entre d’altres.

Regidoria de Turisme i Regidoria de Promoció Econòmica
JORNADES D’OFICINES DE TURISME DE CATALUNYA

JORNADES D’OFICINES DE TURISME DE CATALUNYA

Els dies 8 i 9 de juny, Ulldecona va realitzar la trobada anual d’Oficines de Turisme de Catalunya, organitzada per l’Associació de Professionals de Turisme de l’Administració Local de Catalunya (APTALC) i que enguany ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Bàrbara. Es tracta d’unes jornades de formació per als professionals del sector, que suposen a la vegada un marc ideal per a la descoberta de l’oferta turística del municipi i de la comarca.

Regidoria d’Agricultura
REPARACIÓ DE CAMINS

REPARACIÓ DE CAMINS

L’Ajuntament de Santa Bàrbara ha completat aquesta setmana la reparació i renovació de l’asfaltat dels camins de Solsó i de Sant Francesc. Amb un pressupost d’adjudicació de 37.355,12 € (amb IVA inclòs), les obres han consistit en retirar l’asfalt existent, anivellar el terreny i netejar les voreres, i aplicar una nova capa de reg asfàltic. El Consell Comarcal del Montsià subvencionarà el 25% de la despesa d’aquesta intervenció.

Regidoria de Promoció Econòmica i Regidoria de Cultura
OBERTES LES CONVOCATÒRIES PER A LA REALITZACIÓ D’EXPOSICIONS FOTOGRÀFIQUES I CURSOS TALLERS

OBERTES LES CONVOCATÒRIES PER A LA REALITZACIÓ D’EXPOSICIONS FOTOGRÀFIQUES I CURSOS TALLERS

Per tercer any consecutiu, el Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre, del qual hi forma part l’Ajuntament de Santa Bàrbara, ha obert les convocatòries per a la realització de tres exposicions fotogràfiques i quatre cursos i tallers amb l’objectiu de dotar la ciutadania i col·lectius del territori de recursos i mitjans tècnics perquè puguin compartir els seus treballs i coneixements, cedint espais i equipaments i amb l’aportació dels seus serveis.

Regidoria de Cultura
I JORNADES CULTURALS INFANTILS

I JORNADES CULTURALS INFANTILS

Un cop acabades les Jornades Culturals, aquest any, per primer cop, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara iniciarà les Jornades Culturals Infantils que se celebraran la primera setmana del mes de juny, concretament del 5 al 10 de juny, i on es portaran a terme tallers variats i diferents per a cada una de les tardes d’aquesta primera setmana de juny.

Regidoria Noves Tecnologies
L’AJUNTAMENT OBRE LA SEVA PÀGINA AL FACEBOOK

L’AJUNTAMENT OBRE LA SEVA PÀGINA AL FACEBOOK

L’Ajuntament de Santa Bàrbara obre un nou canal informatiu a través de les xarxes socials per arribar a tots els ciutadans. Un dels objectius de la regidoria de noves tecnologies és implementar l’ús de les TIC a tots els nivells, per això s’està duent a terme una important millora i actualització de les aplicacions i eines que s’utilitzen en el dia a dia de les tasques de la nostra administració local.

Agendala Plana RàdioBibliotecaPunt TICInstal·laciones esportivesLlar d'infantsPIJ planerCentre d'interpretacióDeixalleriaOlivetaGaleria d'imatges

la imatge del mes

Imatge del mes

Ajuntament de Santa Bàrbara - Plaça Cid i Cid, 1 - 43570 Santa Bàrbara (el Montsià) - Tel. 977 71 70 00 - Fax 977 71 92 85 - correu electrònic

informació general - avís legal i privacitat