Ajuntament de Santa Bàrbara
identitat planera
Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres

Portada > Noticies

Noticies

Regidoria de Noves Tecnologies

L’SMARTCENTRE PARTICIPA EN LA SESSIÓ DE TREBALL DEL PROGRAMA CATLABS

Dimecres 8 de març va tenir lloc la primera sessió de treball del programa CATLABS per promoure la innovació social digital a Catalunya en el marc de l’Estratègia de recerca i innovació per a l’especialització intel·ligent de Catalunya (RIS3CAT) a les Terres de l’Ebre.

La sessió es va dur a terme a la sala d’actes de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE). Va estar presidida pel delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Francesc Xavier Pallarès, i dirigida per Ricard Faura de la Direcció General de Societat Digital i Artur Serra de la Fundació I2Cat.

La RIS3CAT, aprovada pel Govern el 4 de febrer de 2014, i el procés d’especialització intel·ligent suposen una transformació fonamental de l’orientació de les polítiques públiques de recerca, innovació i competitivitat de Catalunya, que històricament han tingut caràcter transversal. Aquesta reorientació és progressiva i es fonamenta en un procés d’anàlisi i reflexió amb els agents implicats i el territori.

La RIS3CAT aposta per combinar instruments d’R+D+I consolidats amb instruments nous, amb la voluntat d’impulsar iniciatives col·laboratives que permetin avançar en el procés de concreció de l’especialització intel·ligent de Catalunya i que potenciïn la participació de tots els actors (empreses, agents de recerca i innovació, Administració pública i ciutadania).

Adrián Batiste, regidor de Noves Tecnologies, valora molt positivament que, un cop més, l’Smartcentre de Santa Bàrbara hagi estat convocat per participar i formar part del grup de treball com uns dels centres referents de la nostra zona i assegura que se seguirà treballant en la promoció, divulgació i innovació en el món de les TIC.

Santa Bàrbara, 10 de març de 2017
Agendala Plana RàdioBibliotecaPunt TICInstal·laciones esportivesLlar d'infantsPIJ planerCentre d'interpretacióDeixalleriaOlivetaGaleria d'imatges

la imatge del mes

Imatge del mes

Ajuntament de Santa Bàrbara - Plaça Cid i Cid, 1 - 43570 Santa Bàrbara (el Montsià) - Tel. 977 71 70 00 - Fax 977 71 92 85 - correu electrònic

informació general - avís legal i privacitat