Ajuntament de Santa Bàrbara
identitat planera
Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres

Portada > Noticies

Noticies

Regidoria de Cultura

XXVI JORNADES CULTURALS A SANTA BÀRBARA

Durant les 26 edicions de les Jornades Culturals ha estat habitual que el cap de setmana anterior a Sant Jordi, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara doni inici a les Jornades Culturals. Aquest any, donat que és Setmana Santa, s’iniciaran el mateix cap de setmana de Sant Jordi i serà el 22 d’abril quan s’inauguraran les XXVI Jornades Culturals de Santa Bàrbara que es prolongaran fins al 14 de maig.

El programa, un any més, és molt divers, amb actes més tradicionals de tots els anys combinats amb actes més singulars i exclusius, on les entitats municipals hi tenen molt a veure i, com en totes les edicions anteriors, la participació, el treball i la il·lusió faran embellir les Jornades Culturals.
Cal destacar la gran quantitat d’entitats locals que hi col·laboren, així com també els centres educatius que també fan les seves particulars jornades culturals i que s’afegeixen a l’ampli programa cultural.

Especial rellevància tindrà el darrer cap de setmana, 13 i 14 de maig amb la celebració de la Festivitat de Sant Gregori i la concentració d’actes, especialment de caire tradicional, que faran gaudir a tots els planers i planeres i gent de l’exterior que visiti el nostre poble. Tot i que, el cap de setmana anterior també hi haurà actes dins la festivitat de Sant Gregori que s’allargaran fins al dimarts 9 de maig, dia del nostre copatró, i on un dels més importants serà el Reconeixement al Mèrit Planer que se celebra cada tres anys. També especial rellevància tindran els dies 21, 22 i 23 d’abril, amb la revetlla de Sant Jordi i diada de Sant Jordi, ja que sempre és viscut com a una celebració molt important.

Aquest any també s’iniciaran les primeres Jornades Culturals Infantils que se celebraran del 5 al 10 de juny i on es portaran a terme tallers variats i diferents per a cada una de les tardes d’aquesta primera setmana de juny.

L’alcalde i regidor de Cultura, Alfred Blanch, desitja que el programa sigui del gust de tothom i que el puguin gaudir plenament, i agraeix a totes aquelles entitats i particulars, que en participen directament, perquè un programa tan farcit com aquest sense la seva col·laboració seria impossible de confeccionar.

Santa Bàrbara, 3 d’abril de 2017
Agendala Plana RàdioBibliotecaPunt TICInstal·laciones esportivesLlar d'infantsPIJ planerCentre d'interpretacióDeixalleriaOlivetaGaleria d'imatges

la imatge del mes

Imatge del mes

Ajuntament de Santa Bàrbara - Plaça Cid i Cid, 1 - 43570 Santa Bàrbara (el Montsià) - Tel. 977 71 70 00 - Fax 977 71 92 85 - correu electrònic

informació general - avís legal i privacitat