Ajuntament de Santa Bàrbara
identitat planera
Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres

Portada > Noticies

Noticies

Regidoria d’Urbanisme

ES DONA INICI A LA 3a FASE DE LES OBRES DE REHABILITACIÓ DE L’AJUNTAMENT

El dia següent a la finalització de la festa major 2017, el dilluns 17 de juliol, es van iniciar les obres de la rehabilitació de l’ajuntament en la seva Fase III. Aquesta fase de les obres, pressupostada ordinàriament amb un import de 150.000 €, és una fase relativament senzilla i ràpida en la seva execució.

Aquesta fase, amb un cost final de 80.284,71 € IVA inclòs, i dut a terme per l’empresa ebrenca Vent i Sol 2010 SL, té com a objectiu acabar el tancament aïllant de la coberta, amb capes asfàltiques diverses, per donar-li ja l’acabat definitiu i evitar que amb el temps es vagi deteriorant l’estructura, la demolició de la paret lateral on s’ubica el forat de l’escala i l’ascensor de l’edifici, la construcció metàl·lica de l’escala interior i la capa d’aïllament i solera de la planta soterrani, donant ja un aspecte d’acabat inicialment a la mateixa planta.

La durada prevista per a aquesta part de l’obra és de 3 mesos.
Ara mateix, s’està negociant amb organismes superiors la possibilitat de subvencionar l’obra per a anys posteriors, i així no demorar-la tant en el temps. S’han reimprès també els contactes amb el Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya per buscar alguna línia de finançament viable així com també amb la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre i la Diputació de Tarragona.

Per a fases posteriors, queda pendent tot el que fa referència als tancaments, distribucions interiors, instal·lacions i acabats interiors i exteriors.

Tot aquest procés s’allargarà en el temps, sense poder dir clarament una data final, ja que hi ha molts factors que poden facilitar o dificultar el ritme d’execució de les diferents fases.
L’alcalde i responsable de l’àrea d’Urbanisme, Alfred Blanch, se sent satisfet per haver pogut ja consolidar de forma definitiva l’edifici i espera aconseguir alguna aportació econòmica extraordinària, de cara als propers anys, per tal de poder donar una bona empenta a l’obra, amb l’objectiu d’acabar la rehabilitació el més aviat possible, sense desestabilitzar les finances locals.

Santa Bàrbara, 27 de juliol de 2017







Agendala Plana RàdioBibliotecaPunt TICInstal·laciones esportivesLlar d'infantsPIJ planerCentre d'interpretacióDeixalleriaOlivetaGaleria d'imatges

la imatge del mes

Imatge del mes

Ajuntament de Santa Bàrbara - Plaça Cid i Cid, 1 - 43570 Santa Bàrbara (el Montsià) - Tel. 977 71 70 00 - Fax 977 71 92 85 - correu electrònic

informació general - avís legal i privacitat