Ajuntament de Santa Bàrbara
identitat planera
Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres

Borsa de treball

Busco feina
  1. Per donar-me d’alta a la Borsa de treball cal adreçar-se personalment a l’Smartcentre (c/ Mare de Déu de Montserrat, 28) de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 16.30 a 19.30 hores. Cal presentar un currículum actualitzat; en cas de no disposar-ne us podeu descarregar un model normalitzat aquí. També el podeu enviar directament a infocentre@santabarbara.cat o adelim@altanet.org.
  2. És indispensable assistir, en la mesura possible, a alguna activitat d'inserció laboral que organitzi periòdicament l'Smartcentre.
  3. Condicions de la Borsa de treball: a) La inscripció a la Borsa de treball, tindrà una vigència d'un any. Transcorregut aquest temps, si no renoveu personalment la vostra inscripció, sereu donats de baixa automàticament; b) Qualsevol canvi que es vulgui efectuar sobre les dades del currículum, s’haurà de fer presencialment o enviar un nou currículum i donant de baixa l’anterior.
  4. Per inscriure’s a una oferta de treball així com per accedir a les diferents opcions i/o programes de promoció de l’ocupació que periòdicament ofereix l’Ajuntament de Santa Bàrbara, s’haurà d’estar inscrit a la Borsa de Treball i enviar la sol·licitud d’inscripció a l’oferta a infocentre@santabarbara.cat o adelim@altanet.org, així com presencialment durant els horaris d’atenció al públic.
  5. Una vegada inscrit/a i si el currículum reuneix els requisits de l'oferta, l'enviarem a l'empresa i serà aquesta, qui decidirà si truca els/les candidats/es.
Busco personal
La Borsa de Treball ofereix un servei d’atenció personalitzada a les empreses que incloguin ofertes de treball i poder rebre, entre les persones candidates donades d’alta a la Borsa de Treball i d’acord amb els perfils sol·licitats, les candidatures més adequades, tramitant els currículums a les empreses sol·licitants. El servei és gratuït i l’empresa es compromet a informar de les persones seleccionades.

Podeu trametre les ofertes de treball per correu electrònic a infocentre@santabarbara.cat o adelim@altanet.org, o adreçant-vos personalment a Santa Bàrbara Activa (c/ Mare de Déu de Montserrat, 28).


Agendala Plana RàdioBibliotecaPunt TICInstal·laciones esportivesLlar d'infantsPIJ planerCentre d'interpretacióDeixalleriaOlivetaGaleria d'imatges

la imatge del mes

Imatge del mes

Ajuntament de Santa Bàrbara - Plaça Cid i Cid, 1 - 43570 Santa Bàrbara (el Montsià) - Tel. 977 71 70 00 - Fax 977 71 92 85 - correu electrònic

informació general - avís legal i privacitat