Ajuntament de Santa Bàrbara
identitat planera
Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres

Cultutardor

L’any 2012, amb la finalitat de dinamitzar els mesos d’octubre i novembre culturalment Santa Bàrbara, va néixer el projecte: Cultutardor.
La proposta, una nova iniciativa de la Regidoria de Cultura, i compta amb la col·laboració de la de Fires i Festes de l’Ajuntament planer, es comença duent a terme durant 4 dissabtes consecutius dels mesos d’octubre i novembre.
Cultutardor pretén oferir una oferta cultural de qualitat i innovadora: cançó, gastronomia, jazz, bodypaint, cabaret, poesia, música tradicional... per fer engrescadores les vesprades dels dissabtes enllaçant amb el cap de setmana de la Fira de l’Oli Novell.
Amb aquest cicle de Cultutardor es fa una aposta de qualitat que amplia tot el ventall cultural del que ja disposa Santa Bàrbara.

PROGRAMA CULTUTARDOR 2016
 
PROGRAMA CULTUTARDOR 2015

PROGRAMA CULTUTARDOR 2014
PROGRAMA CULTUTARDOR 2012

la imatge del mes

Imatge del mes

Ajuntament de Santa Bàrbara - Plaça Cid i Cid, 1 - 43570 Santa Bàrbara (el Montsià) - Tel. 977 71 70 00 - Fax 977 71 92 85 - correu electrònic

informació general - avís legal i privacitat