Ajuntament de Santa Bàrbara
identitat planera
Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres

Premis literaris

                                                                               

L’any 1992, des de l’Ajuntament de Santa Bàrbara es creen els premis literaris amb la triple finalitat de fomentar la cultura, donar a conèixer el poble a l’exterior i adquirir prestigi al municipi. Des d’aleshores, l’Ajuntament de Santa Bàrbara convoca dos premis anuals: El Concurs Literari Sant Jordi Vila de Santa Bàrbara i El Concurs Literari Rogelio Farnós.

 

CONCURS LITERARI SANT JORDI VILA DE SANTA BÀRBARA

El Concurs Literari Sant Jordi Vila de Santa Bàrbara presenta tres modalitats, tot i que no totes són de caràcter anual:

POESIA: Recull d’entre 10 i 25 composicions, de tema lliure.

NARRATIVA: Relat curt d’una extensió mínima de 15 pàgines, de tema lliure.

ASSAIG: Estudi d’un mínim de 30 pàgines sobre un tema relacionat amb qualsevol aspecte del poble de Santa Bàrbara (tradicions, història, biografies de personatges famosos o populars, costums, oficis, llegendes i contalles, cuina, cançoners, festes, pagesia, danses, vestuari, dialecte, flora, fauna...). Aquest premi es convoca cada dos anys.

Les tres modalitats també atorguen un accèssit de caràcter local.

Les bases per participar a aquest concurs es publiquen a principis d’any i els guanyadors es donen a conèixer durant les Jornades Cultures que l’Ajuntament organitza als mesos d’abril i maig.

BASES 2017

BASES 2016

BASES 2015

BASES 2014

BASES 2013

BASES 2012


CONCURS LITERARI ROGELIO FARNÓS

El Concurs Literari Rogelio Farnós és de caràcter local i va destinat als alumnes de l’Escola Jaume Balmes de Santa Bàrbara.

Els premis s’atorguen al treball guanyador de cada un dels cicles d’Educació Infantil i d’Educació Primària. El premi consisteix en un lot de llibres, donat per l’Ajuntament. A més a més, tots els participants reben un record commemoratiu.

L’especificació de les bases es establerta per la mateixa escola.

la imatge del mes

Imatge del mes

Ajuntament de Santa Bàrbara - Plaça Cid i Cid, 1 - 43570 Santa Bàrbara (el Montsià) - Tel. 977 71 70 00 - Fax 977 71 92 85 - correu electrònic

informació general - avís legal i privacitat