Ajuntament de Santa Bàrbara
identitat planera
Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres Santa Bàrbara, un mar d'oliveres

Punt d'informació juvenil planer

El PIJ Planer, és un servei gratuït i públic que a través de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Santa Bàrbara que posa a l’abast del col·lectiu juvenil. El servei ofereix tot tipus d’informació i assessorament als joves en tots aquells temes que són d’especial interès per als joves i que tracten diversos àmbits; ensenyament reglat i no reglat, treball i formació, habitatge, societat i participació, salut, cultura i oci, vacances i turisme.

El PIJ Planer facilita l’accés a una informació que permet als joves decidir entre un ampli ventall de possibilitats a través de consultes que es poden plantejar personalment, per escrit, per telèfon, email o xarxes socials, sobre les diverses àrees.

També facilita la comunicació entre els joves a través de l’espai gratuït d’internet, la tramitació de carnets segons les necessitats juvenils, els butlletins informatius, guies i publicacions per donar a conèixer informacions d’interès per als joves i les diferents activitats que s’organitzen anualment.

Forma part dels punts d’informació sobre l’acreditació de competències professionals, per tal, d’oferir als usuaris orientació i informació en el procés a seguir per l’obtenció de l’acreditació de competències professionals.

A més a més, apropa la informació als joves a traves de les cartelleres informatives, de la revista trimestral de Santa Bàrbara magazín i mitjançant les xarxes socials.

Es promouen accions de dinamització que tot i ser variades tenen la finalitat de mostrar als joves l’ampli ventall de possibilitats de llocs i formes de trobar la informació que precisen en cada moment. A més a més, d’aquestes activitats de promoció i apropament dels joves del municipi al PIJ, també es realitzen activitats lúdiques que, juntament amb el Grup Joventut, fomenten la participació juvenil.Per a més informació, contacta amb natros:
c/ Maré d Déu de Montserrat, 28
Tel. 977 719 136
A/e: pij@santabarbara.cat
Facebook: Grup Joventut SB

Agendala Plana RàdioBibliotecaPunt TICInstal·laciones esportivesLlar d'infantsPIJ planerCentre d'interpretacióDeixalleriaOlivetaGaleria d'imatges

la imatge del mes

Imatge del mes

Ajuntament de Santa Bàrbara - Plaça Cid i Cid, 1 - 43570 Santa Bàrbara (el Montsià) - Tel. 977 71 70 00 - Fax 977 71 92 85 - correu electrònic

informació general - avís legal i privacitat